J-Electro Oy:n toimitusehdot ja hinnat

 

Myynti yrityksille

Yritykset voivat ostaa tuotteita sopimuksen mukaan laskulla. Ilmota yrityksen yhteystiedot yhteydenotto lomakkeella. 

Hinnat

J-Elektro kotisivuilla olevat hinnat ovat ilman arvonlisäveroa. Elekronetti verkkokaupassa hinnat ovat arvonlisä verollisia 24%. Poislukien ammatikäyttöön tarkoitetut lämpökamerat jotka ovat alv 0% ( ilmoitettu hinnan yhteydessä ). Pidätämme oikeuden hintojen tarkistukseen ilman ennakkoilmoitusta, mikäli valuuttakurssit, jalometallikurssit, tuontimaksut tai muut tavarantoimittajasta riippumattomat maksut kuten verot tai veronluonteiset maksut muuttuvat ja osaltaan johtavat hinnaston valmistumisen jälkeen kustannusmuutoksiin.

Maksuehto

Yrityksille yleinen maksuehtomme on 7 päivää netto, yksityisille ennakkomaksu tai kaikki verkkokaupan normaalit maksutavat. Viivästyskorko on 16 %.

Toimitusehto

Vapaasti J-Electro Oy.n varastosta (EXW, Incoterms 2000).

Lähetyskulut

Lähetyksestä veloitamme rahti-, käsittely- ja pakkauskuluja lähetyksen painon mukaan alla olevan hinnaston mukaan. Pientoimitusmaksu alle 100 euron arvoisesta tilauksesta 20 euroa.

Tilauksen peruutus

Hyvityshinta on varastotuotteille 80% ostohinnasta tilaustuotteille sopimuksen mukaan.

Omistusoikeus

Omistusoikeus tavaraan siirtyy ostajalle vasta, kun koko tilauksen kauppahinta mahdollisine viivästyskorkoineen on maksettu J-Electro Oy:lle.

Takuu

Tuotteelle on voimassa tavarantoimittajan ehtojen mukainen takuu, kuitenkin vähintään yksi vuosi toimituspäivästä.

Asiakasreklamaatio / tuotteen palautusehdot

Tuotteen palautuksesta on aina sovittava etukäteen erikseen  myyjän kanssa. Vastaamme virheellisesti toimitetuista tai valmistusvirheellisten tuotteiden palautuksista. Palautuksen tulee tapahtua viimeistään yhden kuukauden kuluessa tavaran toimituksesta. Tuote tulee palauttaa moitteettomassa kunnossa alkuperäispakkauksessaan. Virheellisiä tai puutteellisia palautuksia emme käsittele. Käsittelykuluja emme hyvitä.

Yleiset toimitusehdot

Muilta osin noudatamme Metalliteollisuuden yleiset toimitusehdot NL01- versiota.

Toimituskulut

 

 Lähetyksen paino Hinta/Eur
1-5 kg 15,00
5-20 kg 20,50
20-40 kg 32,50
40-60 kg 34,50
60-80 kg 39,50
80-100 kg 44,50
100-250 kg 83,50
250-500 kg 109,00